Hanácká svačina

Jednoduchá, ale poctivá. Taková je hanácká svačina. Čerstvý chléb s máslem, tvarůžky, voňavým kmínem a špetkou papriky je klasikou, která nikdy nezklame. Nejlépe chutná s dobře vychlazeným pivem a pořádnou porcí hanácké pohody.

Ingredience

Olomoucké tvarůžky Kousky
1 bal
Chléb, máslo, kmín, sladká / pálivá paprika

Postup

Plátky čerstvého chleba potřeme čerstvým máslem a rovnoměrně na ně rozložíme nakrájené Olomoucké tvarůžky. Povrch posypeme špetkou drceného kmínu a jemně mletou sladkou paprikou, které chuť sýra krásně zvýrazní. Podáváme ihned, ideálně s dobře vychlazeným pivem, které tvoří s tvarůžky dokonale osvěžující kombinaci.

Recepty z tvarůžků