Olomoucké tvarůžky Kousky s česnekem | 1 bal |
Cibule | 1 ks |
Chilli papričky, petřelová nať, olej |
Kousky Olomouckých tvarůžků promícháme s na kolečka nakrájenou cibulí, nasekanou čerstvou petrželí a plátky pálivých chilli papriček. Připravenou směs vložíme do uzavíratelné sklenice a zalijeme olejem tak, aby byly všechny suroviny ponořené. Sklenici necháme v chladu několik dní odležet, aby se chutě krásně propojily. Podáváme s čerstvým chlebem, dobře vychlazeným pivem nebo studeným mlékem.
Používáme cookies
Abychom Vám zpříjemnili práci s webem, používáme soubory cookies. Kliknutím na tlačítko Přijmout vše s tímto souhlasíte.
Co můžeme ukládat?
Nezbytné cookies jsou nutné pro správnou funkčnost webové stránky a jejich použití nelze zakázat. Tyto cookies se žádným způsobem nepodílí na sbírání údajů o Vás.
Preferenční cookies slouží především ke zpříjemnění Vaší práce s webovou stránkou. Využíváme je k tomu, abychom Vám na stránce mohli zobrazovat relevantní informace (např. doporučené články).
Analytické cookies nám pomáhají měřit návstěvnost webové stránky a události na stránce provedené. Tato data následně vyhodnocujeme jako celek, tzn. nepoužíváme je k Vaší identifikaci.
Marketingové cookies používáme především proto, abychom Vám mohli zobrazovat reklamy relevantní Vašim zájmům, které Vás nebudou obtěžovat. Povolením těchto cookies nám umožníte zpříjemnit Vám práci s webem.