Nakládané tvarůžky s kmínem

Nakládané tvarůžky jsou klasika, která nikdy nezklame. Výrazné sýry v kombinaci s cibulí, kořením a olejem se krásně rozleží a vytvoří pikantní pochoutku ideální k čerstvému chlebu a pivu. Stačí promíchat, nechat odpočinout a těšit se na silný hanácký zážitek.

Ingredience

Olomoucké tvarůžky Kousky s kmínem
1 bal
Cibule
1 ks
Nové koření, čerstvá majoránka, kmín, olej

Postup

Kousky Olomouckých tvarůžků promícháme s cibulí nakrájenou na tenká kolečka, přidáme nové koření, špetku kmínu a lístky čerstvé majoránky. Směs vložíme do čisté uzavíratelné sklenice, zalijeme kvalitním olejem tak, aby byly všechny suroviny ponořené, a necháme několik dní v chladu odležet. Podáváme s čerstvým křupavým chlebem, vychlazeným pivem nebo sklenicí studeného mléka.

Recepty z tvarůžků