Bleskurychlá pomazánka

Bleskurychlá pomazánka

Bleskurychlá pomazánka Studená kuchyně  Ingredience 100 g Olomouckých tvarůžků 1 natvrdo uvařené vejce 100 g měkkého salámu 1 jogurt řeckého typu sůl, pepř, pažitka Příprava jídla Vejce a salám nakrájíme nadrobno, polovinu tvarůžků nastrouháme na jemném...
Sýrová roláda

Sýrová roláda

Sýrová roláda Studená kuchyně  Ingredience 200 g Olomouckých tvarůžků 500 g plátkového Eidamu 250 g měkkého tvarohu 150 g šunkového salámu 1 cibule 50 g másla pepř, sladká paprika, nasekaná petrželka Příprava jídla Plátkový sýr rozložíme na plech vyložený...
Hanácká svačina

Hanácká svačina

Hanácká svačina Studená kuchyně  Ingredience chleba máslo Olomoucké tvarůžky kmín červená paprika Příprava jídla Čerstvý chléb namažeme máslem, poklademe Olomouckými tvarůžky a posypeme kmínem a červenou paprikou. Podáváme s vychlazeným pivem....
Tvarůžková pomazánka

Tvarůžková pomazánka

Tvarůžková pomazánka Studená kuchyně  Ingredience 1 pomazánkové máslo 200 g Olomouckých tvarůžků 3 – 4 lahůdkové (jarní) cibulky 1 lžíce naložené kapie 1 lžička pažitky pepř světlé pivo Příprava jídla Pomazánkové máslo promícháme s nadrobno...
Nakládané tvarůžky – 2. varianta

Nakládané tvarůžky – 2. varianta

Nakládané tvarůžky – 2. varianta Studená kuchyně  Ingredience Olomoucké tvarůžky – kousky s kmínem nové koření čerstvá majoránka cibule kmín olej Příprava jídla Promíchat a nechat zaležet. Podávat s čerstvým chlebem, pivem nebo vychlazeným mlékem. Recepty...