Ochrana osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti A. W. spol. s r. o., sídlem Palackého 4, 789 83 Loštice, IČ: 13642031, zapsána v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, odd. C, vložka 179 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo
  1. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo rezervace. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 5 let) nebo po dobu trvání spolupráce.
  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na awbrno(at)tvaruzky.cz nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • ACTIVE 24, s.r.o. – společnost poskytující hosting webových stránek a e-maily. Data z kontaktního nebo rezervačního formuláře můžeme dočasně uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vážení zákazníci,
podnikové prodejny v Brně, Ostravě a Lošticích fungují bez omezení, z nařízení Vlády ČR je však prodejna v Lošticích v neděli zavřena.

Prodejna v Olomouci má od 23. 10. 2020 změnu prodejní doby:

PO-PÁ: 8.30–12.00 hod. 12.30–16.00 hod.
SO: 8.30–12.00 hod.
NE: ZAVŘENO

Aktuální informace najdete vždy v Aktualitách nebo u jednotlivých prodejen.