Ingredience
- 4 natvrdo uvařená vejce
- 60 g Olomouckých tvarůžků
- 50 g másla
- pažitka
- sůl
- ledový salát
- 1 větší cibule
- olivový olej
Příprava jídla
Vejce podélně rozkrojíme, vyjmeme žloutky, utřeme je s máslem, postrouhanými tvarůžky i nasekanou pažitkou a podle chuti dosolíme. Touto směsí naplníme poloviny uvařených bílků. Cibuli nakrájíme na kolečka a krátce orestujeme. Naplněná vejce pokládáme na list ledového salátu, na který jsme položili opečenou cibuli, lehce zakápneme olivovým olejem a přizdobíme plátky rajčat.
Recepty s Olomouckými tvarůžky
Nabídka Olomouckých tvarůžků
Podnikové prodejny

Prodejna Loštice
náměstí Míru 11, Loštice
Tel.: 583 401 220
Prodejní doba
Po – Ne: 08.00 – 18.00
Prodejní akce
Specializované prodejny, maloobchodní sítě a velkoobchody
Máte to do našich prodejen Olomouckých tvarůžků daleko?
Zkuste navštívit některou ze specializovaných prodejen.
Olomoucké tvarůzky najdete také v mnoha maloobchodních sítích a velkoobchodech.